lauantai 21. heinäkuuta 2012

The Pöytä

Tänne mökille mieheni kanssa tehtiin uusi - vanha pöytä!! Tavoilleni uskollisena en tietenkään muistanut ottaa kuvia "ennen", mutta jos kuvittelet tylsän keltaisensävyisen konttoripöydän, niin juuri sellainen oli lähtökohta.
Ihana ystäväni lahjoitti vanhat harmaat laudat minulle, hänen miehensä vielä sirkkelöi ne oikeaan mittaan ;-D
Suuret kiitokset teille ihanaiset!!!
No meille jäi sitten enää uuden luominen. Tässä lopputulos. Tykkään ihan simona. Väri on juuri oikean harmaa. En ole käsitellyt pöydän pintaa vielä mitenkään (muuten kuin pessyt), pelkään että tuo harmaa väri muuttuu. Voipi olla, että käsittelen sen sitten kun muutamat viinit on siihen kaatuneet ja spagettikastikkeet pyyhitty. Päydän jalat suhumaalasin mattamustalla.
Taustalla näkyy muuten toisen ystäväni lahjoittamat hyllyt, ihanat nekin ja sopii juuri mökkimme tyyliin tällä hetkellä!
Aurinkoista viikonlopun jatkoa!!

9 kommenttia:

 1. Siis aivan ihana tuo pöytä. Ihania ystäviä teillä. Iloiseksi tulin myös tuosta lausahduksesta että tykkäät ihan Simona. itse Simoni kanssa tässä soffalla istuskelen ja mietin miltä se mahtaa tuntua :D
  Mukavaa illanjatkoa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellistä siis sinulla, oma Simo kainalossa, ainainen -tykkään simona- fiilis!!
   Ihanaa iltaa teille!

   Poista
 2. Nyt iski pahimman laatunen blogikateus,ihan t ä y d e l l i n e n pöytä!Tää tahtoo kans tollasen:)En mä oikeesti ole kateellinen (paitsi ihan vähän vaan),iloinen olen puolestasi kun olet tuollaisen ihanuuden saanut,sanoinko jo että ihan täydellinen!Väritön huonekaluvaha ei muuta väriä vaan tekee pinnasta semmosen hieman silkinhohtoisen vaikka toisaalta eihän ne punaviinitahratkaan haittaa,saahan ne umpipuusta vaikka hiomalla pois;)Aurinkoista viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dänks!
   Niin kuin jo sanottu, tuosta tuli juuri sellainen kuin kuvittelinkin!! Ja huomaa muuten, että on täyspuuta, sisälle kun kannettiin, niin oli nuo kävivoimat aika kovilla.
   Pitänee kysellä tuota huonekaluvahaa. Täältä paikallisesta rautakaupasta jo kyselin mahdollisia käsittelyaineita, mutta valikoima ei ollut suuren suuri. No ehtiihän sitä....

   Poista
 3. Tosi hieno pöytä !!!
  Ja sit kun se tarvitsee tuunausta lisää niin ehdotus, että laita pöydän päätyyihin pöytälevyyn halkaistut harmaantuneet heinäseipään palaset kiinni :D (mä näin ne heinäseipäät itse siinä heti :D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä!!
   Pitkään mietimme, että miten päädyt saisi siistiksi. Tuo heinäseiväs-juttu onkin tosi hyvä!!

   Poista
 4. Toivottavasti arvontavoittosi saapui perille! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole hetkeen ollut kotosalla, joten toivottavasti postissa odottaa ihana yllätys, kun kotiin palaamme!

   Poista
  2. Kiitos paketista, perille tuli ;-D

   Poista