tiistai 18. syyskuuta 2012

Tuunausteippi ja jakkarat

Clasulta ostin tuollaisia erilaisia tuunausteippejä. Voi että, miten ihania noista kynttilöistä tulee! Teinari ykkösen kanssa tuunailimme tuikkuja vaikka kuinka ja monta ;-D
Nyt kävelen pitkin kämppää teippi kädessä, miettien mihin kaikkeen sitä voisi käyttää ;-D
Minäkö muka innostun helposti?




Itiksen Tigeristä tuli taas kertaalleen ostettua kaikkea pientä ja "tärkeää", mutta kivoin löytö sieltä oli nämä jakkarat.



Näiden paikka on teinari kakkosen huone, voipi olla, että joskus pääsen ottamaan kuvia sieltäkin, kun nämä ovat paikoillaan. Ehkä. Joskus.

24 kommenttia:

  1. Oi, kun tuleekin suloisia!!! Täytyy vaan ehkä muistaa poistaa sitten, kun kynttilä lyhenee...? Mä tilasin kanssa teippejä Teippitarhasta, mut ei ne oo kyllä yhtään niin ihania kun nää sun. Mutta samallatavalla kuljin kodissa ja mietin, mihin kaikkialle teippiä kehtaisin tunkea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Testaan nyt itsekin noita kynttilöitä palavina. Isot kynttilät harvoin palavat niin hyvin, että kaikki menee, usein juuri nuo reunat jäävät jäljelle (tai sitten mulla ei vaan ole niin laadukkaita kynttilöitä...)
      Tuikut näyttää kestävän hyvin, vaikka ovat kokonaan sulaneet sisältä. Pitää kuitenkin muistaa olla valppaana.

      Poista
  2. Jumatsuka miten makeita,nyt sää menit ja tartutit ton innostuksen muhunkin,arvaa kuka suuntaa huomenna clasulle;)Onks nuo pitsitarratkin sieltä,tosi,tosi kauniita ovat olivatpa sitten sieltä tai täältä!Uskaltaisinkohan mä muuten pyytää sulta yhtä palvelusta tohon tigeriin liittyen,jos uskallan niin laitan sulle huomenissa s.postia;)
    Ehdotapas teinari kakkoselle että kuvaa itse huonettaan ja sä laitat kuvat sitten tänne blogiin,olis kiva nähdä teinarin näkemys sisustusjutskiin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä tulee helposti ja nopeasti ja edullisesti tosi kivaa, kokeile ihmeessä. Kaikki nuo tarrat ovat Clasulta.
      Uskalla vaan laittaa s-postia, mä yritän olla vaan vähän pelottava ;-D
      Tein jo kertaalleen noin kuin sanoit, hän sitten otti kuvia, mutta käsityksemme "siististä" ei oikeen kohdannut (en viitsi laittaa tänne ihan tarkoituksella villakoiria ja nurkissa pyöriviä parittomia sukkia) vaikka en itsekään mikään siivousintoilija olekaan. Mutta ehkä joskus, nuo nuoret välillä yllättävät ;-D

      Poista
    2. :D Joo ei ne kuvankäsittelyohjelmatkaan IHAN KAIKKEEN pysty;)

      Poista
  3. Voi kyllä nyt harmittaa, kun kyseisen kaupan tänään pistäytymättä ohitin. Nuo teipit on vallan ihania!

    VastaaPoista
  4. Ompa kivoja tarroja, täytyykin katella noita ens kerralla ku satun Clasulla käymään! :)

    VastaaPoista
  5. Tulisitko meille tuunailemaan ihanilla teipeillä, kun en itse Clasulle pääse juuri nyt? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käypi!
      Taidan ottaa noita teippejä matkaan vähän enemmänkin ;-D

      Poista
  6. Miten minä en koskaan löydä ko kaupasta mitään ihanaa, mutta kaikki muut löytää :o Tämä on jo nimittäin kolmas juttu, mitä eri blogistit ovat sieltä löytäneet ja esittelevät postauksessaan -enkä ollut koskaan sellaisia havainnutkaan Clasulla, vaikka aika tarkkaan sen olen tutkinut.. Eikös niiden kuitenkin pitäisi olla keskenään aika identtiset kaupat? Niinkuin tavaratarjonnaltaan?
    No, ei muuta kuin ostosreissulle jälleen!

    Lämmin kiitos Rouvalle myös ihanasta hyvän mielen paketista, jonka tänään onnellisena kannoin kotiin!! <3
    Oma/omat haastetyöni on/ovat vielä harkinnan alla, mutta laitan ne sitten blogiin kun idea kirkastuu ja valmistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä, kiva jos hyvää mieltä tuotin ;-D

      Eiköhän se ole juuri niin, että tuotteet pitäisi olla aika samoja. Ne vaan on sijoitettu jotenkin hassusti, pitää melkein tietää mitä etsii.... nuo olivat osastolla -kynät-kumit-teipit. Toivottavasti löydät!

      Poista
  7. Hitsit, miten kivoja teippikynttilöitä! Tuollaisilla teipeillähän saisi tuunailtua vaikka mitä kivaa :) Pitää vissiin kokeilla itsekin. Ihanat (ja ihanan mustat) jakkarat!

    VastaaPoista
  8. Minäkin odotan teippivarastoani täydemmäksi ja just kans kynttilöitä tuunailen....niinhän me kaikki:)) Kauniit ovat, ja samoin minäkin kuljen ympäri huushollia aina miettimässä minkä kohteen uudistan;))
    Jakkarat ovat ihanat-mitä maksoi?

    VastaaPoista
  9. Kiitos vinkeistä, suuntaan kyllä sekä Clasuun että Tigeriin, en ole jälkimmäisessä vielä käynytkään. Meidän kulmilla on uusi iiiiihana ostoskeskus ja sieltä löytyy nyt myös noi molemmat kaupat, jee!

    VastaaPoista
  10. Eikun shoppailuiloa!
    Esittele sitten ostoksesi.

    VastaaPoista
  11. Samoja teippejä tuli itsekin hamstrattua clasulta :)

    VastaaPoista
  12. Ihania yksityiskohtia saa tuo teippi aikaan..Voin tosiaan kuvitella sinun kävelevän sen teippirullan kanssa katsoen/etsien paikka minkä vielä voisi teipata :)

    VastaaPoista