maanantai 20. toukokuuta 2013

Haaste

Sain hauskan haasteen Mashalta Sulaa suklaata, kaatuneita kahveja -blogista.
Olemme olleet viettämässä viikonloppuja mökillä, joten tämä haaste on TODELLA helppo toteuttaa, mökki-selitys siksi, että emme ole olleet täällä kotona siivoamassa, tai ainakaan Teinari kakkonen.


Taannoin blogi-maailmassa kiersi Naked Truth -haaste, jossa oli tarkoitus paljastaa omat kasvot meikittömänä. Jokainen sisustusbloggaaja tietää, että todellisuus ja arki eivät ole aina sitä, mitä sisustuskuvissa näkyy. Sisustuskuvia otettaessa siivotaan ja puunataan tai vähintäänkin rajataan pahimmat sotkut ja kaaokset tieltä pois, jotta kuvat olisivat inspiroivimpia ja nätimpiä.

Nyt on aika kokeilla jotain muuta. Haastankin sisustusbloggaajat raottamaan realismin verhoa ja kuvaamaan kotia juuri silloin, kun koti on kaikkea muuta kun kuvauskunnossa.

Tässäpä meidän kämpän todellisuus Teinari kakkosen osalta:
Huone on joskus näyttänyt tältä:
Sama kuvauskohta, huonekalut muuttaneet yläkuvassa paikkaa, joka on toki vähän haasteellista havaita.
Teinarin omat kommentit olivat:
"Hih, eihän siellä kukaan ikinä ole, käyn vain nukkumassa siellä". (no ei varmasti tuolla kaaoksessa olekaan...)
"En ole siivonnut sitä sen jälkeen, kun kaverit kävivät yökylässä" (siitä selittyy nuo taustalla näkyvät varapatjat, siis jos tuolta nyt mitään yksittäistä tavaraa erottaa...)
"Ai niin, en tosiaan ole siivonnut siellä kuukauteen".

Aika yllättävää, mutta jopa mutsi on niin näppärä, että huomaa tuon ;-D

Haastankin seuraavat blogit paljastamaan sotkujaan:

Aurinko paistakoon kaikkiin sotkukasoihin ;-D

46 kommenttia:

  1. No niin :). Kiitosta vaan kauhian paljon. Aurinkohan paustaa yleensä nimenomaan kasoihin, ja täällä jos missä niitä piisaa. Aika paljon on tullut esiteltyäkin, mutta eiköhän sitä vielä jotain pöyhittävää löydy ..
    Ja ihan hirveen kotoisan näköinen toi ykköskuva. Kakkonen jo näyttää siltä, että teinari on muuttanut pois kotoa ja sitähän ei kukaan toivo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä :-)
      Juuri tuo Teinari tuossa jotain vaatetta etsii ja aivan pokerina, viattomin kasvoin, ihmettelee, kun ei löydy..... really??
      Hauska tietty kuulla, että emme ole ainoita, jolta näitä kasoja löytyy! Innolla odottelen postaustasi aiheesta!

      Poista
  2. Hih... kaveriporukalla saa "enemmän" aikaiseksi ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan :-)
      Joskaan luulen, että emäntä on aika hyvin näyttänyt "mallia"!

      Poista
  3. Teinien huoneet on kyllä...

    Meillä menee tällä hetkellä teinien suhteen aika hyvin. Yks on jo melkeinaikuinen ja siivoaa ihan säännöllisesti. Toinen on esiteini ja juur saanut oman huoneen, jaksaa siis hyvin vielä pitää järjestyksen yllä.

    Vaan voi luoja noita ala-asteikäisiä likkalapsia!!! Ei vain oma huone, vaan myös mun makkari ja olkkari ja keittiö on hävityksen kauhistus kun tyttäret oikein levittäytyvät taloon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainoa lohtu on, ettemme ole ainoita. Kävin tuolla huoneessa juuri äsken ihan jotain muuta asiaa hoitamassa ja poimin sieltä KUUSI kylpypyyhettä....voi tsiisus tuota lasta!

      Poista
  4. Hihii,ei sais nauraa kun sua varmaan VÄLILLÄ ottaa jälkikasvun sotkut pattiin mutta ei tuota yksinkertaisesti pystynyt nauramatta katsomaan:D
    Teillä ei varmasti ole kiinni siitä ettei(vät)kö osaisi siivota kun kerran kokkaavat ja leipovatkin,mä vähän luulen ettei muksut nää sotkuja ollenkaan niin ärsyttävinä kuin me tylsät aikuiset;D
    Tosin meillä mä olen se suurin sotkija joten kiitos hasteesta,kuvattavaa löytyy VARMASTI;)

    Ps.Joo,ei tuon sotkun huomaamiseen kyllä tarttenu suurennuslasia käyttää:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-)
      En tosiaan ole itsekään mikään super-siivousfriikki, mutta ei täällä muualla kämpässä sentään joudu tekemään polkuja päästäkseen eteenpäin....
      Enkä ymmärrä sitä tyyliä, että vaatteet valitaan siten, että kaikki vedetään kaapista ulos ja sitten ruvetaan valitsemaan. Taidan myöntää olevani fossiili!
      Äläkä naura!

      Poista
  5. Lohduttava kuva! Mikä niitä nykyteinejä vaivaa ku pitää olla tollaisia sottajaisia! :D
    Kiitos myös kun muistit minua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Innolla odotan mitä ihanaa teidän kotoa paljastuu!

      Poista
  6. just meijän poikien huone ; lohdullista !
    ja kiitos haasteesta , katotaan saanko jonku sotkun aikaiseksi ;)

    VastaaPoista
  7. Kyllä niin tutulta näyttää! Meiän teinin huone näytti samanlaiselta, jollei pahemmalta. Ajattelin joskus "puolustukseksi", ja sitä hänkin esitti puolustukseksi, että huone kun oli superpieni, niin ei siellä voinut pitää järjestystä...mitään puolustuksia ei enää hyväksytä, kun hän on muuttanut omaan kämppään ja sielläkin näyttää tältä!! Tosin on "vasta" 17, olisko toivoa vielä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, selityksiä piisaa. Meillä nuo huoneet eivät ole edes pieniä, joutuvat täällä keksimään jotain muuta :-)

      Poista
  8. Jee, emme ole siis yksin. Meillä tyttären huoneen kuvat voisi olla kopio noista:)Ensin monta päivää..viikkoa sekasotku ja sitten ykskaks sisustus vaihtuu,järjestys ja kaikki on tiptop!
    Kyllä helpotti,kiitos!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos olimme avuksi :-)
      Meillä sitä siisteyttä kestää noin 1-2 tuntia, sen jälkeen kun olen "maininnut" asiasta noin pari viikkoa, ei hyvä suhde ollenkaan!

      Poista
  9. Joka päivä raivaan ja joka aamu on silti vastassa yläkuvan kaltainen kaaos kun avaan meidän teinin huoneen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en jaksa enää edes raivata!
      Pointsit sulle ahkeruudesta!
      Huomasin muuten just, että olet hävinnyt lukulistaltani.....hmmm, merkillistä.

      Poista
  10. Kiitos, tällaisen kuvan näkeminen lohduttaa, että on sitä sotkua muillakin, ei vain meillä ;)

    VastaaPoista
  11. Tuo kaaos on varmaan jokaisen teini-ikäisen huoneessa tuttu näky :D

    VastaaPoista
  12. =D Niin tuttua kauraa!

    ja tulihan tää tietysti mullekin ;) Helppo nakki, matskua on valita asti vaan taidan päätyä leikki-ikäisen huoneeseen.Se olkoon varoituksen sana kaikille vanhemmiksi aikoville että älkää hankkiko sitä rojua!!! :)

    VastaaPoista
  13. Hui, olihan tuo aika perus teinarin huone :D
    Jostain syystä meidän 15v. on nykyään sellainen siisteysintoilija, että siivoaa jopa serkkunsa (joka on kevään meillä asunut) sotkut. Taitaa olla poikkeus vahvistamassa sääntöjä. Harmi että 14v. ei ole samanlainen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perussotkua, totta! Sitä siisteyspuuskaa odotellessa....

      Poista
  14. Oi vitsit, miten näitä on kiva katsoa. Ei siis varmaan sieltä kotoa käsin tunnu yhtä ihanalta, mutta meille lukijoille se tarkoittaa samaa kuin huojennus/helpotus - koska myös meillä näyttää usein pikkunappulan huoneessa tuolta.

    Vaatteita enemmän tosin siellä lojuu sadat ja tuhannet lego-palaset, keskenjääneet "tieteelliset kokeet" (vettä, pölykoiria, saippuaa, liimaa ja sensellaista sekoitettuna U Know :D), paperisilput jostakin askatelusta, jotka ei ikinä nekään valmistunut. :D

    Mahtavaa tiistaita teille sinne! Oli tä vaan niin helpotus lukea. Ah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :-)
      Ainoa onni tässsä on se, että teinarin huone on yläkerrassa, viimeisessä nurkassa. Olkoon. Sotkekoon.

      Poista
  15. Tää oli päivän pelastus! : )
    Teidän kaikkien superihmisten blogit on niin-niin masentavia, kun kaikki on ihanaa ja kaunista ja ite ei vaan jaksa. (siis ei oikeesti, tykkään katsoa mitä kaikkea olette keksineet ja saaneet aikaiseksi)
    Meillä kyllä se hyvä puoli, että teinien huoneet on yläkerrassa niin voi itse elää kuplassa, että kaikki hyvin. Mitä nyt koiranpennun lelut ja sanomalehdet lattioilla sulassa sovussa ylimääräisten mattojen ja tietokonejohtojen kanssa...

    tee jii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kuin hyvin tiedät live-elämästä, niin olen kaikkea muuta kuin super-ihminen :-)
      Sama pelastus meillä, teinien valtakunta, sotkuineen on yläkerrassa.

      Poista
  16. Se on sitä arkea aina ei jaksa, viitti,halua, kerkiä jne jne luututa nurkkia eli arkea todellisuudessaan.. Hyvä postaus :)
    Juu olit käynyt blogissani ja klikkasin oitis tieni tänne ja mitä ihmettä kiva blogi täällä..siis klikkaan itseni lukijaksi ja katsoin alempia postuksia niin älyttömiä löytöjä olet tehnyt kirpparilta, voi mitä ihanuuksia kyllä vaan niistä tulee iloiseksi..
    Sitten ihastuin ihan kympillä tuohon teidän olkkarin pöytään oikea ihanuus..ja paljon muutakin kaunista näin :)
    Minä meen huomenna kirppareille, nyt kun sen kerron niin en mie mitään varmaan löydä..pitsiverhoja kun olen metsästänyt jo pidemmän aikaa vaan ei ole sellaisia löytynyt no ei tietenkään kun oikein olisi joku hakusessa, toisaalta mikäs kiire tässä on..siis on niitä mutta liian lyhyitä, liian kalliita, kaarevia jotka ei sit käy..sitten ajatuksella et jos tuunaisi lyhyestä pitkät no eiiiii tai sit joo jos ei muuta löydy..kangaskaupassa taas metri hinta on ihan liikaa...eli etsin kunnes löydän..
    Oho tulipas pitkä kommentti..no mie jään aina höpiseen :)
    Aurinkoista tiistaita sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löysit, tulit, näit ja viihdyit!
      Minullekin käy aina kirpparilla niin, että jos jotain tiettyä etsii, niin ei varmasti löydä, sitten kun vaan katselee, niin löytää vaikka ja mitä!
      Onnea pitsinmetsästykseen, kerro kun löydät :-)

      Poista
  17. Miten tuo on jotenkin niin tuttu näky..?! =) Ehkä nykyään jo hieman siistimpää kun kaksi pojista lentäneet pesästä ja nuorimmainen asustelee yksinään huonetta - mutta kyllä hänkin osaa levittää, miten se on niin perkuleen vaikeeta pitää niitä kledjuja joko puhtaana kaapis tai likasena pyykkikoris..? Ja on meillä kyllä Isäntäkin sellainen että kaikki sais perässä noukkia - ne miehet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä ikä tosiaan auttaa tähän asiaan. Toivossa on hyvä elää :-)

      Poista
  18. Onkohan teidän Teinari jotain sukua meidän Kuopukselle, kun senkin huone näyttää usein tuolta ? :D

    VastaaPoista
  19. Arghhh, pahan pistit!
    Ei, en tarkoita, etteikö sitä "ei niin kuvauksellista" löytyisi - pikemminkin valinnanvaikeus, mistä sen kuvan otan! Viikot o-boxissa, viikonloput kotona - eikä siivous välttämättä ole ihan ukkösharrastus vähäisinä vapaahetkinä! :o)
    Ottaisinko kuvan makkarin sängyn alta... Vähän rajaamalla?

    VastaaPoista
  20. Tuo teinin huone ei varmaankaan ole "OIKEASTI" tuollainen. Se on varmaan kuvausvaiheessa tuollaiseksi saatettu. Mikäli on oikeasti tuon näköinen, ei voi kuin ihmetellä monttu auki !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kuule, kumpa asia olisikin näin, että tämä olisi vain silmänlumetta, mutta kylmä tosiasia on kuitenkin niin, että tältä meidän teinin huone näyttää. Mitään siihen lisäämättä ja mitään sieltä poistamatta.

      Poista