lauantai 22. syyskuuta 2012

Teinari kakkosen huone

Teinari kakkosen huone ensiesittelyssä. Niin kuin joskus aikaisemmin kirjoitin, nuo teinien huoneet ovat siistit noin viisi minuuttia viikossa. Tänään on poikkeus, koska teinari on kaverinsa luona yökylässä!
Mutsi sai luvan kuvata huonetta!


Näkymä ovelta.
Nuo kaapin ovet olen suunnitellut maalata valkoiseksi, mutta kun noilla teinari-ronteilla on jo oma tahto ja näkemys ja ne eivät aina kohtaa äidin toiveiden kanssa..... eli väsytystaistelu tästä jatkuu (pitänee siirtyä seuraavaksi lahjontaan).
Katossa näkyy viimeisimpiä hankintoja kirppikseltä, lamppu.


Jemmassa nallet, niitä oli vähän aikaa sitten vielä viisi, mutta yhden sain myydä kirppiksellä. Nämä nallet ovat tosi isoja, varmaan 70-80 cm korkeita. Niiden sekaan on hyvä istahtaa turvaan, jos teinimaailma murjoo.

Näkymä ikkunaan päin.
Koulupöytä.
Ikkunan vastaiselle seinälle jää vielä kirjahylly, musta niin kuin muutkin kalusteet. Muu väri ei kelvannut. Teinari olisi halunnut tuon sängyn takana olevan seinänkin mustaksi, mutta siinä meni jo äidinkin raja. Tuohon tummaan liilaan vielä venyin ;-D

Teinari ykkönen sai tänään uuden Jopon, samalla reissulla ostin aivan ihanat luumun väriset viinilasit (kuvassa) ja jälkiruokakulhot (niistä ei kuvaa).


Hyvää ja rentouttavaa lauantain jatkoa!!

Ai niin, tärkein meinasi unohtua; Tervetuloa mukaan uudet lukijat!!

25 kommenttia:

  1. Kaunis huone! Äidit on välillä vähän harmillisia ;) Kauniit viinilasit, kyllä nyt kelpaa noista lauantain kunniaksi viiniä ottaa!
    Ihanaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!
      Vaikka liilaan kyllästyin 90-luvulla, niin tämä luumun väri menee nyt uudestaan!

      Poista
  2. Vautsi miten siisti huone! Nuo nallet on tosi ihania ja varmaankin ihana turvapaikka teinarille :)
    Kauniit ovat lasisi, mukavaa lauantai-iltaa !

    VastaaPoista
  3. Kaunis huone teinarilla ja nuo nallet, ne on niin syvältä, niinkuin nykyään moni asia ilmaistaan. Ihanat nuo viinilasit.
    Oikein hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teinarin puolesta.
      Hyvää viikonloppua myös sinne!

      Poista
  4. Kiva nähdä ihmisten koteja ja sisustuksia! Mietin, eikö noi ovet sitten vois maalata vaikka mustiksi? Sopisivat hyvin huoneen väreihin. Taikka sit tolla samalla millä seinäkin on? Jos ne kelpais teinille? =)

    Meillä ei oo teinit saaneet kyllä kauheesti huoneisiinsa vaikuttaa.. tai joku vuosi sitten, kun kaksi isointa sai huoneet, poika sai valita tapetin värin mutta tytölle mä vähän niin kuin kaupittelin ton nykytapetin. Nykyään on vähän hankalaa, kun meillä asuu noissa kahdessa huoneessa neljä lasta, ja vielä niin että tyttö+poika-parit molemmissa. Tosin en oo kyllä kauheesti ees kyselly, haluaisko ne kenties jotain tehdä huoneille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä idiksiä, jotenkin sitä vaan jymähtää niihin omiin näkemyksiin. En tykkää noista ovista, joten yritin niitä valkoisella värillä "häivyttää"...
      Meillä lapsilla omat huoneet ja välillä tuntuu, ettei sekään riitä. Taitaa olla asenteessa parantamisen varaa.

      Poista
  5. Mulla on teinarihuoneet muisto vaan, mutta teinit arkipäivän tuttuja! Kiva huone ja hienot värit!
    Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle ja skool!

    VastaaPoista
  6. Vastaukset
    1. Aika tuommahan tuo on, ennen oli auringonkeltaista ja huone tuntui aina jotenkin lämpimältä ja "hymyilevältä", nyt ...hmmmm... ei ehkä niin.

      Poista
  7. Tykkään kanssa tosta liilan värisestä seinästä! Mun poitsu haluais kanssa että maalattaisiin hänen kämppä, tehdasharmaata...ja jotain betonimaista haluais. Ja se on ihan jees minunkin mielestä. Katsotaan minä vuonna saadaan aikaiseksi??

    VastaaPoista
  8. Ihanan tilava,valoisa ja ennenkaikkea äärettömän siisti teinin huone.Teineillä on oma tahto.Tiedän!!Vielä tulee aika jolloin saamme sisustella ihan oman maun mukaisesti.. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!

      Teini juuri kotiutui ja luki kommentteja ja oli niin tyytyväinen saamiinsa kehuihin ;-D

      Poista
  9. Eilen rikoin taas yhden viinilasin. Nyt on enää 1 jäljellä, kahdeksasta. Pitäis vissi tännekin alkaa etsimään uusia. Eihän nyt kukaan viiniä kahvikupista juo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hädän tullen meneehän se siitäkin! Nuo olivat Prismassa ja hintakin oli kohdillaan!

      Poista
  10. Tosi kivan näköinen huone teinari kakkosella!Minusta on hyvä juttu kun huoneen "asukas" saa itse vaikuttaa sisustukseen,jos ei ihan älyttömyyksiin mene...Me muutettiin tähän kotiin tytön ollessa kuusivuotias ja sai kyllä itse valita maalin ja tapetin huoneeseensa ja hyvin valitsikin,oikeestaan kaikkein kodikkain huone meillä kun uskalsi valita väriä,toisin kuin äitinsä joka valitsi "varman päälle",siis sellaista ettei heti kyllästy;)
    Jotkut musta-valkoiset suurennoksetkin teinarin esim.lapsuuskuvista vois olla kivat noissa ovissa,siis sillai taulun tapaan laitettuna,you know what I mean;)Laitan sulle huomenna sitä s.postia,on jääny ikäänkuin vaiheeseen kun oon yrittäny kuukkeloida vaikka sulta kysymällä asia varmasti selviää helpommalla:D
    Kippis vaan sullekin,ompahan muuten kauniin väriset lasit, ja mukavaa alkavaa viikkoa<3

    VastaaPoista
  11. Joo, nuo ovat saaneet määrätä huoneessa aika pikälti mitä ja minkä väristä haluavat, olen sitten vaan toteuttanut sen heidän kanssaan! Tuo olikin oiva idis noihin oviin! Täytyy yrittää sitä myydä edelleen. Muutaman lapsuuskuva huoneessa onkin ja ne ovat saaneet siellä olla.
    Hyvää viikkoa myös sinne.

    VastaaPoista
  12. Oikein onnistunut seinävärivalinta!!
    Saisikohan ovien keskustan valkaista, jos tekee myönnytyksen reunalistojen kanssa (violetiksi)?? ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!
      Saa nähdä mitä tuumaa tuo teini, valkoiseen väriin tuli toistamiseen (tai nelimiseen) EI! Pitääkin kokeilla tuota sanomaasi keinoa!

      Poista