lauantai 9. helmikuuta 2013

Arvonta

Pistetään pystyyn talvinen arvonta, koska keväästä ei tässä lumisateessa ole tietoakaan!
Eli arvontavoittona on wanhat miesten luistimet (nahkaiset kantoremmit kuuluvat mukaan), 3kpl Apu-lehteä vuodelta 1957 ja (uusi) "tervetuloa"-kyltti.


Koska woittokin on wanha, niin haluan teidän kertovan mikä wuosi on ollut elämässänne SE Wuosi.

Olemalla wanha lukija tai liittymällä lukijaksi saat yhden arvan.

Mitään muuta poppaskonsteja ei tässä arvonnassa ole <3
Linkittää toki saa, jos haluaa, mutta kun olen itse niin surkea linkittelijä, niin en voi vaatia sitä muiltakaan!!

Haluan, että myös hyvällä "SE Wuosi" -tarinalla on mahdollisuus, eikä pelkkä arpaonni ratkaise, niin extrapalkinnon voittaa paras tarina.
Jäävään itseni, tuomareina toimii vanhaan malliin Mies ja Teinarit!

Onnea kaikille osallistujille!!24 kommenttia:

 1. Hei ja kiitos haasteesta. Sen myötä tulikin liityttyä lukijaksesi - minä kun luulin jo olleeni lukijasi! : ) Elikkä, totta kai osallistun arvontaan ja siinen innoittivat erityisesti Apu-lehdet.

  Ehkä eniten Se-Wuosi on ollut 2001 ja selitys kuuluu näin: olin aina haaveillut häämatkasta Ischialle. Kun häät koittivat v 2000, erään surullisen perhetapahtuman vuoksi meillä ei ollutkaan mahdollisuutta lähteä lainkaan häämatkalle. No, aloin suunnitella, että 1 v hääpäivänä lähdetään IHAN EHDOTTOMASTI Ischialle. 1 v hääpäivästä The Wuonna 2001 tuli kuitenkin paljon ikimuistoisempi. Edellisenä iltana syntyi ihana poikavauva ja aamulla miehen kanssa vietettiin hääpäivää synnytyslaitoksella. Luovuin Ischia-pakkomielteestä sen jälkeen, mutta edelliskesänä toteutettiin koko perheen kesken lopulta "häämatka" sinne.

  Sorry tuli vähän liian pitkä sepustus ; )

  VastaaPoista
 2. Arvontaan mukaan tietysti! Jaa, SE vuosi on kohdallani -84. Sinä vuonna tapasin oman rakkaani ja siitä asti ollaan kuljettu ripirinnan :)

  VastaaPoista
 3. Wau! Miten rouwa raskii arpoa noin hienot palkinnot??

  Sen kummemmitta tarinoitta omalla kohdallani SE Wuosi oli 1993.

  Toukokuussa mieheni pääsi kanssani naimisiin ;) ja joulukuun 27. päivä syntyi kikkaratukkainen poika (joka on jälkeenpäin tehnyt äidilleen valituksen syntymäajankohdastaan, koska se on tehnyt mm. mopokortin, kevarikortin, ajokortin ja baariin pääsyn odottamisesta piinaavan pitkää..)

  VastaaPoista
 4. Arvonnassa mukana! Minkäs vuoden minä valitsisin? Lapsia 2, lapsenlapsi 1kpl, ammattiin valmistuminen?? Höö....mutta laitetaan nyt tuo vuonna 85-kauan on aikaa siis....siihen aikaan pääsin ripiltä, nuoruus oli ihanaa ja vyötärökin löytyi;)) Ja se ensirakkauden huumaa...sitä ei ole koettu toisten vaikka "rakkauksia" on riittänytkin matkan varrella:D

  VastaaPoista
 5. Minun elämässäni on ollut kolme vuotta ylitse muiden. Ne ovat 1985, 1990 ja 1993. Silloin syntyivät kolme lastani. Näistä ehkä 1985 oli merkityksellisin sikäli, että siihen mahtuivat ylioppilaskirjoitukset, lakin saaminen, ensimmäisen lapsen syntymä ja elämänmuutos, jonka vauva toi tullessaan nuorelle parille. Eipä aikaakaan, kun vauvan isä, ensimmäinen mieheni, totesi, että hänpä ei vielä olekaan valmis perhettä perustamaan, kun on niin nuori. Minä totesin, että herra ei voi nyt perua perustamaansa perhettä, kun lapsi on jo olemassa. Ja että ovi on tuolla eteisessä, näkemiin vaan, jos siltä tuntuu... Ja hän otti ja lähti viettämään vapaata poikamieselämää. Minä sain pitää oman pienen poikani kokonaan itselläni, isä ei häntä tapaillut. Se olikin kenties parasta, mitä meille on tapahtunut koskaan. Nykyinen mieheni tuli kuvioihin seuraavana vuonna ja otti pojan omakseen saman tien. Myöhemmin myös virallisesti. Vaikka kaikki tietävät, etteivät he ole biologista sukua toisilleen, on isyys jotain ihan muuta kuin geenejä. Minun lapsillani on sama isä, joka on ollut aina yhtä tärkeä kaikille lapsille ja jolle kaikki kolme lasta ovat yhtä rakkaita. Onnellinen vuosi oli 1985, sillä elämääni tuli tämä nykyisin maitokuskina työskentelevä, tummatukkainen, komea poika, joka on äidin ylpeys yhä vielä!

  VastaaPoista
 6. Ai niin! Laitatko minulle osoitetietosi, jotta saan lähettää viimein sinulle paketin. Laitan hyvän kiertämään vihdoin ja viimein. e-mailini on mummulanposti@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Ihanat palkinnot ja ihana arvonta, mukana ollaan siis :)

  Mun elämässä on ollut nyt neljä aivan mieletöntä vuotta putkeen. Ne ovat olleet tähän asti ehdottomasti mieleenpainuvimmat ja nimenomaan mukavalla tavalla.

  Ehkä paras näistä oli kuitenkin viime vuosi. Aloin äitiyden myötä hyväksyä itseni jotenkin niin paljon paremmin ja löysin itsestäni ihan uusia, aika kivoja puolia. Jännä juttu, miten pieni lapsi voi kasvattaa vanhempaansa :)

  VastaaPoista
 8. Arvontan mukaan!

  Parhaita vuosia on kertynyt niin paljon, mutta vuosi -57 oli se kun lupasin elää elämäni rakastamani miehen kanssa sanomalla "kyllä" ja pidin luoaukseni hänen kuolemaansa asti. Sitten nuo vuodet kun lapseni syntyivat, kaikki kolme ihanaa tyttöä. _58, 61- ja -66 Vuosien varrella onnea toi lapsenlapset ja nyt jo monet lastenlasten lapset. Tästäkin vuodesta, ihan tästä helmikuusta tulee yksi onnenvuosi lisää, kun nuorin, minulle erittäin läheinen lapsenlapsi tulee äidiksi, minun 6 neljännen polven vauva. Tunnen itseni ihan onnettaren suosikiksi kun vielä tämänkin saan kokea.

  VastaaPoista
 9. Arvonnassa mukana!
  Minkähän vuoden valitsisin...ihania vuosia on ollut vaikka miten...hmmm...ihan totta en osaa päättää....no sanotaan vaikka vuosi 1985 jolloin rakensimme ensimmäisen talomme...:))

  VastaaPoista
 10. Lunta tulvillaan on raikas talvisää täälläkin,onneks tuo lisääntynyt valo kuitenkin kertoo että kevättä kohti ollaan menossa:)
  Jopahan pistit pahan kyssärin,melkein vaatimalla vaatii vastaamaan että paras vuosi oli 2003 kun tuo meidän prinsessa ainokainen syntyi:)Toisaalta tekis mieli vastata että tottakai vuosi 1970 oli paras vuosi,silloin synnyin itse ja eihän mitään muitakaan vuosia,ei hyviä eikä huonoja olis mulla ilman sitä;)Tämäkään vuosi ei ole alkanut yhtään pöllömmin tuon opiskelemaanpääsyn myötä,tuntuu että oikeaan suuntaan olen lähdössä mutta kyllä mun on silti PAKKO sanoa tuo 2003,muuten en sais varmaan ensi yönä unta huonon omantunnon takia ja jos neiti 9-vee jostain syystä sattuis näkemään tän mun kommentin niin siinähän sitä oliskin selittelemistä miksen hänen syntymävuottaan valinnut jos tähän jotain muuta laittaisin,perhesopu ennen kaikkea jne.;)

  Ihana palkinto,minä kyllä linkittelenkin!

  VastaaPoista
 11. Arvontaa mukaan.
  Onhan noita vuosia jo 60, mutta SE vuosi oli 1969. Poika oli lähtenyt juuri maailmalle ja tunsin olevani VAPAA yksinhuoltajan asemasta. Otin töistä pitkän loman ja häivyin Turkkiin pariksi kuukaudeksi. Kiertelin siellä linja-autolla yksikseni sisämaassa ja nautin OMASTA elämästä. Oi sitä vapauden tunnetta, kukaan ei vaatinut mitään eikä määrännyt mitä seuraavaksi tehdään. No, reissussa tapahtui mokakin, sillä löysin uuden aviomiehenkin sieltä, mutta sitä avioliittoa ei kestänyt "onneksi " kuin pari vuotta. Edelleen olen vapaa ja muistelen sitä humalluttavaa onnen tunnetta, jonka silloin koin. Onneksi tuli lähdettyä, on nyt vanhana mitä muistella =)

  VastaaPoista
 12. Niitä tärkeitä vuosia on niin paljon: Lasten syntymät 1977, 1980, 1988, 1992 ja 1996 :)Uskoontulo vuosi 1990 ja nykyisen avioliiton solmimis vuosi 2001 ja vielä tämän talon osto vuosi 2011! Siinäpä sitä, ihanat palkinnot niin tottakai pitää osallistua :D

  VastaaPoista
 13. Olen alkanut ymmärtämään, että seuraavat 20v ovat elämäni tärkeimmät vuodet... 2010 alkoi suuri, rankka ja ihana matka kun sain tulla äidiksi ensimmäisen kerran. Olin jo pitkälti yli 30v, salamarakastunut ja salamavauhtia naimisiin paukauttanut aikuinen nainen, kun pieni rääpäle (tyttö oli kovin laiha syntyessään) tuli ja muutti maailmani kertaheitolla. Hän on kasvattanut minusta äidin. Olen saanut myös pienen pojan vuonna 2012, ja miten paljon valmiimman, aikuisemman äidin poikani onkaan saanut! :)

  VastaaPoista
 14. No jos sitä vanhana lukija heittäisi arvan kehään kun on noin hienot palkinnot :)
  Minun on vaikea yhtäkkiä nimetä yhtä "se vuotta". Elämässä kaikki on nyt hyvin, mutta aina ei ole niin ollut. Ehkä se minun vuoteni kuitenkin olisi 2009 kun rakennettiin omaa taloa ja päästiin viimein tänne uuteen kotiin muuttamaan.

  Onnea kaikille kisään ja iloisia asioita kevään ja lähestyvän pääsiäisen myötä!

  VastaaPoista
 15. Minä uskon että SE vuosi on vielä edessä.
  Ei silleen ettei olis ihania vuosia ollut yhtään.
  Minusta tuntuu että SE vuosi on silloin kun olen joskus eläkkeellä tai ainakin " tosi vanha", lapset ovat jo isoja ja me äijänkäppänän kanssa kieretään kanariansaarilla :)

  VastaaPoista
 16. saako osallistua vaikka en nyt mitään vuotta halua erikseen nimetä ...
  lasten syntymävuodet on mulle varmaan nyt tärkeimmät -94, 96, 99 ja kuten Maanvaivaki ehkä mullaki se on vielä tulossa...

  VastaaPoista
 17. Mukaan arvontaan. :) Hmm.. Äkkiseltään mietittynä ei nyt mitään yhtä ylitse muiden vuotta ole tullut elettyä, (lasten syntymävuosia lukuunottamatta tietysti) ehkä se on minullakin vielä edessäpäin. :)

  VastaaPoista
 18. No höh! Bloggeri ilmoitti mulle kommentin jälkeen että " Hups tapahtui virhe" ja kommentti hävisi taivaan tuuliin...
  Mukana arvonnassa tottakai. Elän toivossa että ihanin vuosi on vielä edessä, eläkkeellä kiertelen Kreikan vuoristokyliä auringon lämmittäessä vanhoja luita, vailla huolen häivää...:D

  VastaaPoista
 19. Mukana arvonnassa. :)
  Pakko sanoa, että mun vuosi on 1993. Olin kyllästynyt olemaan se hiljainen pieni tyttö eturivin pulpetissa, rooli, johon koin ympärillä olevien ihmisten minut asettaneen. Pukeuduinkin ympäristön edellyttämällä tavalla farkkuihin ja villapaitaan, vaikka oikeasti halusin pitää hameita ja bodyjä. Hakeuduin paikkaan, jossa kukaan ei tuntenut mua entuudestaan ja sain olla juuri se, mikä oikeasti olin. Tämä oli todella merkittävä asia matkalla minuksi.

  VastaaPoista
 20. ihana arvonta..the vuosi minulle on ollut varmaankin vuosi 2004. silloin minusta tuli äiti..vietettiin veljeni lakkijaisia,tätini häitä, natoni häitä useampia syntymäpäiviä jne..todella ihana vuosi siis. Tietty myös 2010 jolloin minusta tuli rouva ja vuosi 2011 kun minusta tuli äiti toistamiseen on olleet merkityksellisiä.

  VastaaPoista
 21. Löysin juuri blogiisi ja tykästyin ja kiva lisäyllätys oli tämä arvonta :) Se vuosi... hirmu hankala... mutta ehkä kuitenkin 2000, kun esikoinen syntyi. Silloin muuttui moni asia.

  VastaaPoista
 22. Mietin pitkään, mikä voisi olla The Wuosi, mutta kaikista hyvistä päädyin vuoteen 1993, koska silloin ostimme tämän talon, teimme kaameasta mörskästä kodin meille ja syntyi samaan syssyyn vielä esikoinenkin- mutta niitä Wuosia on ollut kyllä viimeiset 21 kaiken kaikkiaan..
  Ihana blogi sinulla, empä ole aikaisemmin tänne eksynytkään, nyt kun tulin, päätin heti jäädä ja sitten huomasinkin, että täällä arvotaan. Mikäs mukavampaa.

  VastaaPoista
 23. Miun tärkeä vuoteni on sitten varmaan juuri Apu-lehtiesi vuosi 1957, syntymävuoteni!

  VastaaPoista
 24. Heippa ja heititpähän pahan kysymyksen. Tapahtumia ja vuosilukuja elämääni mahtuu...Omien lasten synty, toki...kaksi lastenlasta syntyi 2001. Tästähän alkoi uusi luku elämässäni. Ja mukana arvonnassa, ihana palkintokokonaisuus, sitä tavoittelen. Mukavaa kevään odotusta Sinulle ja lukijoillesi.

  VastaaPoista