keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Puutähti ja paperitähti

Joku hurja askarteluvimma on iskenyt meikäläiseen.

Teimme teinari ykkösen kanssa tähtiä puutikuista. Halusin ehdottomasti viisisakaraisen tähden ja kun hahmottelin tähteä liitutaululle, sain aikaiseksi ainoastaan kuusisakaraisia.... vaikka yritin miten järkeillä miten se menisi, niin ei...
Sitten tuli Mies ja huitasi liidulla samoin tein siihen viisisakaraisen mallin. Jotain hyötyä niistäkin, siis miehistä ;-)

Teinari ykkösen tekemä
ja minun tekemä.


Surffailin netin syövereissä ja löysin sieltä ohjeen tähän paperitähteen.
Oli helppo ja kiva tehdä. Käytin ihan tavallista kopiopaperia, mutta näistä voisi tulla hauskoja, jos tekisi vaikka tapetin paloista.
(Ohjetta en enää löytänyt, se oli englanninkielinen, jos joku löytää, niin voin linkittää....)


Vielähän sitä askartelisi, mutta meiltä loppuu vapaat ikkunat ja seinäpinnat!!

22 kommenttia:

 1. Tähtiä siellä, tähtiä täällä... :))

  VastaaPoista
 2. On se hyvä että muutkin hurahtaa tähti/ kuusi askarteluihin ja muihin jouluisiin juttuihin kuin minä vaan.. tässä sama homma.. kaikkea kivaa tekis mieli tehdä, mutta kun ei tiedä mihin niitä laittais.. Itse tykkään kanssa väkerrellä just noita paperitähtiä - tätini on aikoinaa mulle opettanut niitten teon. Kivoja on!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samanhenkisiä askartelijoita taidamme olla! Kohta pitääkin laajentaa tuonne pihamaalle ja naapureihin nämä askartelut :-D

   Poista
 3. Nyt on pakko vähän kirota,jumatsuikka miten samoja latuja meidän askartelut etenee,risutähtiä on tarkoitus tehdä viikonloppuna ja viime viikolla tehtiin noita paperitähtiä yhteen somistusprojektiin ja kotiinkin ois tarkoitus tehdä:D
  Ihanaa kun oot saanu teinari ykkösestä askarteluseuraa,risutähtiin jos mihin sopii sanonta:Nuorna vitsa väännettävä;) Ja ihan hyvinhän toi toimii miehenkin kanssa,toinen tekee piirustukset ja toinen toteuttaa,miesten kielellä siis mies teki koko homman,ainakin mun miehen kielellä;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä :-D
   Ja sekin on hassua, että postailemme samoihin aikoihin, niin kuin tänäänkin!
   Teinari ykkönen askarteli myös edellisiä tähtiä kanssanin, kakkonen katsoi touhua hetken ja poistui taka-vasemmalle :-D
   Meillä mies ei edes muista, että siitä on ollut ratkaisevasti apua, hetken päästä se voi ihmetellä, että mitkä tähdet? Mikä ohje? Autoinko muka?
   :-D

   Poista
 4. Meilläkin molempia tähtösiä askaroitu, on ne vaan niin ihania ja kauniita. :)

  VastaaPoista
 5. mie noita paperitähtösiä väänsin kaksi vuotta sitten jouluksi varmaan kakskymmentä. kyllästyin sit meleko nopeesti :D tuikkasin tuleen..nyt haaveilen taas muutamista :D hehaheha..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-D
   Jos jotain hyvääkin, niin ovatpa ainakin helposti hävitettäviä!

   Poista
 6. On se liikkistä, että olet onnistunut "huijaamaan" teinarin mukaan tähän!! Nm. täällä niitä kasvaa myös, joten osaan arvostaa :) Ihania tuotoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhdessä askarteleminen on mielestäni mukavaa! Vielä antoisampaa teinien kanssa :-D

   Poista
 7. Tähteilee teinarin kanssa :).

  Risut on ihan ykkösmateriaalia.

  VastaaPoista