maanantai 29. lokakuuta 2012

Aurinkoinen

Sain Aurinkoisen tunnustuksen aina yhtä ihanan positiiviselta Kirsiltä
Tää ois tän koti -blogista!
Kiitos Kirsi!

Tunnustuksen saanut saa vastata seitsemään kysymykseen, sekä jakaa tunnustusta eteenpäin muille blogeille ja tiedottaa valituille asiasta.

Alla kysymykset ja vastaukseni niihin:

Lempinumero: 
Tämä on ollut jo pitkään seitsemän (7).

Alkoholiton suosikkijuoma: 
Jaa vai holiton.... no olkoon sitten sitä kirkasta eli vettä! Varsinkin mökillä suoraan kaivosta nostettu, raikas kylmä kaivovesi, ihanuutta.

Lempieläin:
Meillä ei ole kotieläimiä, kun on allergioita, mutta jos saa valita kaikista mahdollisista (eikä tuota miestä oteta mukaan) niin sitten se on possu ja pöllö. Ne ovat jotenkin niin söpöjä tavallaan.

Facebook vai Twitter: 
En harrasta näitä kumpaakaan. 
Meidän teinit on facessa, se riittäköön.

Intohimoni:
S&S=Shoppailu ja suklaa, Fazerin sininen, nam! Ja kaikki shoppailu käy; kaupat, kirppikset, ystävämyynnit, kotimyynni, kierrätyskeskus, netti.....

Suosikkiviikonpäivä: 
Ehdottomasti perjantai. Siivouksen jälkeen kynttilät palamaan, lasi punaviiniä ja jalat pöydälle, ah!

Suosikkikukka: 
Ruusu, ehdottomasti. Olen syntynyt siihen aikaan vuodesta, että ruusut ovat parhaimmillaan. Saan  joskus aina syntymäpäivänäni mieheltä ruusukimpun. Värillä ei ole väliä, kunhan ovat ruusuja.Seuraaviin ihastuttaviin blogeihin heitän aurinkoisen haasteen edelleen:


Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

 1. Vastaanotettu avoimin sylin ja aurinkonaamoin. Kiertoon menee ihan taatusti, ja jo tämän viikon puolella! Kiitos ihana, tässä vastauksia jo funtsien. Rouvalle isot terkut ja halit. x

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanainen kauniista sanoistasi:)Vai kirkas maistuu,varsin holitonta tosiaankin;)Mies,possu ja pöllö samalla rivillä,no niin se menee vähän täälläkin:D Mukavaa alkanutta viikkoa sullekin<3

  VastaaPoista
 3. Talven ihanuus jäi täällä lyhytaikaiseksi, tänään maa on taas musta ja taivas harmaa. Mutta kyllä se lyhytkin luminen kausi piristi kummasti!! Puhumattakaan aurinkoisista tunnustuksista - lämmin kiitos!! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee! Täällä taas aurinko paistaa, ihmeellisesti se piristää mieltä!

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta jonka otan ilolla vastaan:)) Mukava lukea blogiystävien tunnustuksista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ja mielenkiinnolla jään odottelemaan tunnustuksiasi.

   Poista