torstai 18. lokakuuta 2012

Porvoo-Hyvinkää-Hki

Näillä akseleilla on menty tämä päivä.
Meille Porvoo on aivan ihana pikaloma-kohde, teinarit lähtevät mielellään, kun tietävät että käymme myös Brunbergin tehtaanmyymälässä.
Ja kun lomalla ollaan, tehdään kaikkea uutta ja ihmeellistä, kuten se, että teinari ykkönen suostui menemään ex-tempore kampaajalle Porvoossa. Aika saatiin heti! Ja teinari suostui luopumaan pitkistä, luonnonkiharista hiuksistaan jopa 5 cm..... Yleensä se on äiti joka hiuksia leikkaa, joten tämä oli todella yleellisyyttä ;-D
Ja Porvoosta Hyvinkäälle, sinne on avattu uusi Willa-kauppakeskus! Ja siellä on New Yorker-kauppa mitä ei ole missään muualla Suomessa.... Huh mikä ihimispaljous ja meteli!!! Teinarit kotiuttivat sieltä kiitettävän määrän vaatetta.
Ylpeänä voin todeta, että myös Mies oli mukana menossa koko päivän, eikä marissut ollenkaan!!!


Oheinen tarjotin on kirppislöytö ja olin ensin sitä mieltä, että maalaan sen jonkun muun väriseksi... miten se nyt yht'äkkiä rupesi näyttämään niin hyvälle juuri noin?? Maalata vai ei, siinäpä kysymys.Teinari kakkonen on innostunt virkkaamisesta! Kiva, äiti saa seuraa.
Mutta hei! Vitsi mitkä voimat, niin vain kasin koukku napsahti poikki...... "älä äiti hätäile, mä korjaan sen "jeesus-teipillä"......"
No nyt on tälläinen joustava malli ;-D


Ja teinari kakkonen halusi ranskalaisen letin ;-D
"Opeta äiti minullekin miten se tehdään...."


Ja teinari ykkösen sponttaanisti kirjoittama ote liitutauluun, södee eikö??

8 kommenttia:

 1. Kenties liikuttiin yhtä aikaa Willassa, mutta kun ei tunneta ulkonäöltä, ei siitä sen kummempaa iloa olisi ollutkaan. Kiva, että nuoriso löysi kaikkea kivaa. Tuo teksti liitutaululla on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja siellä oli niin paljon porukkaa,ettei meinannut löytää itseään :-)

   Poista
 2. Ihana etenaravintola Timbaali on SE syy, joka houkuttaa meidät Porvooseen kerta toisensa jälkeen! Slurp, taas alkoi kuola valua...
  Teillä on ollut ihana, yhteinen syyslomapäivä!! Ja tarjotin, se on hyvä juuri noin, loistavat värit! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Systerin kanssa ollaan käyty syömässä siellä simpukoita, nam! Tällä meidän perhe-kokoonpanolla siitä ravintolasta voi vain uneksia, ohi kävelimme .....

   Poista
 3. Tämä oli hyvän tuulen postaus, olipa teilla mukava loma<3

  VastaaPoista