perjantai 3. tammikuuta 2014

Työpisteen päivitystä

Uusi vuosi ja uudet rymsteeraukset!

Välipäivinä herkkuja sulattaaksemme vaihdoimme vähän järjestystä.
Meillähän lähti kaikki joulukoristeet jo joulupäivänä, innolla koristeet aina ajoissa laitan, mutta kyllä ne sitten vauhdilla heti aaton jälkeen myös lähtevät!
Vaikka sisustus selkeytyikin paljon, kun kaikki punainen ja pikkuhärpäke lähti pois, niin silti kaipasin vielä selkeyttä ja tilaa.
Olohuoneessa ollut pöytä, missä on teinien tietokone siirrettiin "välitilaan". En edes tiedä onkohan tuo tila vielä olohuonetta vai eteistä vai käytävää vai mitä....no se ja sama.
Ennen siinä oli peilikaappi, joka sisälsi pyyhkeet ja lakanat, nyt se siirrettiin teinari kakkosen huoneeseen, mutta siitä lisää toisessa postauksessa.
Näkymä olohuoneesa päin.

Oikealla näkyy keittiötä, vasemmalta lähevät portaat yläkertaan.
Eteisestä päin....
kello on piilottamassa sen takana olevaa koloa, joka taitaa olla tarkoitettu jollekin lampulle.

Pöydällä tarvitsee olla tietokone, muut "tarpeelliset" tavarat on jemmattu peltilaatikoihin. Kolme hopeista "pallukkaa" on tuikkukippoja.
(Pöydän alla pilkottaa tulostin).

Nyt kaipaisin teidän mielipiteitä ja kommentteja, mielestäni ikkunan vierellä oleva seinä kaipaa "jotain", mutta mitä?
Tuo seinä siis näkyy olohuoneesta sohvalta suoraan, joten haluaisin sen olevan jotain kivaa! Myös tämä näkymä, kello-seinä, näkyy ensimmäiset joukossa, kun meille tullaan.

Muutakin pikkutavaraa olen siirtänyt pöydälle ja pois, sen tuhat kertaa, mutta mikään ei nyt näytä hyvälle tai juuri sille oikealle... A-PU-WA!!

Ideat ja vinkit otetaan innolla vastaan! Toteutuuko ne, onkin sitten jo aivan eri juttu ;-D


27 kommenttia:

 1. Mun silmä ei kaipaa siihen mitään, mutta nämähän onkin niin makuasioita..
  Vaaleanpunaiseen "tilkku"mattoon rakastuin kyllä välittömästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, makuasioitahan nämä :-D
   Tykkään tuosta matosta itsekin, Kodin1:stä!

   Poista
 2. Mä oon sellanen hylly/kaappi-friikki joten itse varmasti laittaisin jonkun hyllyn tai lokerikon johon saisi näkyville pientä "tarpeellista".. tai esim. tauluhyllyjä, ne on tarpeeksi kapeita ja sittenhän voi tulostella kuvia näytille. Toi matto on aivan Ihana!!! - Niin munkin makuun!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly voisi olla ihan kiva, kunhan malttaisi pitää sen siistinä!

   Poista
 3. Muistitaulua/ liitutaulua ekaksi aattelin, mut onko se sitten kiva...hmmm....joku kiva pikkukaappi kans sopisi seinälle tai joku taulu (missä kirjoitusta)...voi voi...sun täytyy nyt päättää ite;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkeistä! Liitutaulu on keittiön päätyseinä kaapissa, joten muut ehdotukset veivät pidemmän korren :-D
   Mikä niistä on sitten paras, jää nähtäväksi!

   Poista
 4. Mulle tuli mieleen heti valkoinen hyllykkö tai sit joku taulu tekstin kera :)

  VastaaPoista
 5. Olisiko mahdollista maalata ikkunanpokat valkoisiksi? Omasta huushollista olen maalannut olkkarin ikkunanpuitteet valkoisiksi ja ilme muuttui kertalaakista raikkaampaan suuntaan. ehkä ensi kesänä loput ikkunat käsittelyyn .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa, olen sinun esimerkin innoittamana jo maalannut eteisen ikkunanpokat valkoisiksi. Tuota vaihtoehtoa olen miettinyt, mutta olen vähän sitä mieltä, että sitten seinätkin pitäisi maalata ja ja ja.....

   Poista
 6. Ehdottaisin vähän "massiivisempia" sivuverhoja ja pidempää verhotankoa.
  Niin että sivuverhon (joka mun mielestä sais olla ihan suora ja ulottua lattiaan asti, eikä haittais vaikka menis osin "myttyynkiin") sais vedettyä kokonaan ikkunan sivulle. Justiin siihen seinälle, johon kaipaat jotain.

  Näin minä tekisin, jos olis mun seinä :). Ja ikkuna.

  Reipasta rymsteerausviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Siis pelkkä verho! Millainen on massiivinen? Siis, että sitä on enemmän? Vai raskaampaa materiaalia? Verhot ovat aina olleet minun "heikko kohta" tosi vaikea päättäämitkä ovat hyvät....

   Poista
  2. Pidempi ja leveämpi :). Voi olla kevyttäkin materiaalia. Vaikka samaa kuin nykyinen.
   Mulla on itsellä tangot pelkästään ikkunan sivuilla Niin ettei verhoja edes voi vetää ikkunan eteen, vaan ne on tavallaan "koristeena", kun ikkunoissa kumminkin on sälekaihtimet, jotka suljetaan illalla.
   Ikkuna näyttää silloin tavallaan isommalta ja seinää peittyy verhoilla.
   (Ja sitäkin mietin, että jos verhotangon/ tai tangot nostais vielä vähän ylemmäs, niin halutessas voisit laittaa ikkunan päälle jotain. ((Tauluja? tekstin? hyllyn, jossa jotain? Niin että yläreuna olis samalla korkeudella kuin verhojen yläreuna).
   Tää vaatis ehdottomasti testiä :D. Tää etäverhoasettelu on haasteellista.

   Poista
  3. Ja siis ehdottomasti molemmin puolin ikkunaa ne verhot, jos vaan mahtuu. (Kuva päättyy ikkunan vasempaan reunaan, niin ei näe)

   Poista
  4. Ensimmäiseksi, tuo nykyinen verho on lakana :-D
   Toiselle puolelle ei voi laittaa verhoa, kun rappuset nousevat yläkertaan, niin, että toinen puoli on jo rapuissa...
   Verhotankoa ei myöskään voi kauheasti nostaa, koska katto tulee vastaan... meillä ei ole sälekaihtimia, joten verhot on pakko saada vedettyä eteen, sitten, kun se taas suostuu paistamaan! Noista ikkunoista paistaa ilta-aurinko suoraan sohvalle (ja häiritsee tv:n katselua).
   Haasteellista varmasti vain näin virtuaalisesti!
   Kiitos vinkeistä!

   Poista
 7. Minusta tuo Annukan idea oli kyllä hyvä! Tai sitten seinälle voisi laittaa valkoisissa kehyksissä muutaman mustavalkokuvan vaikka perheestä? Tai siis ainakin rustiikkiseksi retusoidun kuvan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, laitetaan harkintaan!
   Meillä ei taida ollakaan vielä perhepotrettia, joten tämä olikin kiva idis!

   Poista
 8. Kivoja ideoita jo vino pino! Tässä vielä yksi ehdotus: jos ikkunaseinälle laittaisi valkokehyksisen peilin ja työpöydän yläpuolelle hyllyn sellaisine krumeeluurikannattimineen? Siis sellaiset rautaiset (valkoiset) kulmaraudat.

  VastaaPoista
 9. Tosi kivan näköinen työpiste siellä on saatu aikaiseksi,minä iskin silmäni tuohon tuoliin,ihan aivan ihana:)Olikos tuo niitä appiukon aarreaitan löytöjä vai muistelenko ihan omiani? Arvaako tässä Annukan jälkeen mitään enää ehdotellakaan (;)),niin hyvältä kuulosti tuo ihan kohta ammattilaisen vinkki:) No eiköhän sitä sen verran uskalla että itselläni tuli mieleen,sinusta kun on kysymys,joku kivistä askaroitu juttu,sydän tai joku teksti ta joku kranssi tai jotain ihan muuta,sulla kulkee mielikuvitus kivien kanssa paremmin kuin mulla tai useimmilla muilla luulen mä:)
  Täällä lähti joulu kanssa veks ja nyt on ihan kamala ylimääräisestä eroon-buumi päällänsä,eksyin yhteen minimalismista kertovaan blogiin ja vaikkei oma tarkoitus olekaan pelkistäjäksi ryhtyä(ei vaan ole mun juttu se) niin aikamoisia ahaa-elämyksiä oon tuota lukiessani saanut...No siitä lisää sitten tuolla oman blogin puolella:)
  Vallan mainiota viikonloppua sinne,laittelen sulle huomenna s.postia oikein ajan kanssa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tuoli on kyllä aivan ihana, tuon taljan alla on nahkapäällyste (jonka jokin aika sitten uusin). Ja muistat oikein, kaikki oikeasti vanhat huonekalumme ovat mieheni puolelta! Aivan ihania vanhoja huonekaluja!
   Kivi-juttua jo itsekin mietin, joskaan tuli samalla mieleen, että mikä on "liikaa" ja sitä pohtiessa se sitten vähän niin kun jäi.....
   Mutta samaa ajatusmaailmaa oli itselläkin mielessä, joten dänks :-D

   Ja huh, tätä tavaraa tuntuu olevan yli äyräiden, joskaan niin kun sanoit, ei minustakaan minimalistista millään saa, mutta ainkin jotain voi vähän poistaa ja vähentää :-D

   Poista
 10. Komppaan edellisiä; muhkeammat verhot, hylly, ikkunapoka jne.
  Mukavat kinkunsulattelujumpat teillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!
   Näillä säillä on pakko keksiä jotain hommaa sisällä. Ulkona on aina vaan harmaata ja mustaa.....

   Poista
 11. Ensinnäkin - sinulla on kiva blogi, johon tulin tutustumaan, kun olit liittynyt lukijakseni - ja saman tien sait minusta uuden seuraajan!
  Toisekseen - olet saanut jo kasapäin hienoja vinkkejä tuon nurkkauksen tuunaukseen. Tykkäsin Annukan verhoideasta, mutta itse laittaisin ehkä eleettömän laskosverhon, jonka voisi tarvittaessa laskea alas näkösuojaksi ja sitten seinälle näyttävän taulunkehyksen, jonka sisälle vuoden mittaan karttuvan vuosikollaasin kaikesta inspiroivasta...se tosin ei olisi ehkä rauhallinen vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada sinut mukaan!
   Tuo verhodilemma on vähän haastava, kun portaamme nousevat tuosta ylös ja toinen puoli ikkunasta on jo "portaissa".
   Kiitti vinkeistä kuitenkin, katsotaan mihin tämä johtaa :-D

   Poista
 12. Näyttää kyllä hyvältä noinkin!:) Mutta jos jotain seinälle haluaa niin tekstitaulu tai esim. pieni liitutaulu vois olla kiva ja siihen vois kirjoitella mietelauseen fiiliksen mukaan.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Merita!
   Pientä fiksailua tulossa.....
   Liitutaulu meillä on tuossa keittiön kaapiston päädyssä, toimii siinä hyvin esim. ostoslistana :-D

   Poista